Rólunk

Közép-Európa legmodernebb és leginnovatívabb búzafeldolgozójaként együtt gondolkozunk a partnereinkkel, együtt találjuk ki azokat a professzionális alapanyagokat, amelyeket felhasználva hatékonyabban gyárthatnak jobb termékeket.

100%

Magyar tulajdon – Gyárunkat magyar tulajdonosaink és a magyar szakértelem hívta életre.

Magyar búza – Társaságunk kizárólag igazoltan Magyarországon termelt búzát dolgoz fel.

Magyar termék – a termelés minden szakaszában különös figyelmet fordítunk arra, hogy előállított termékeink kizárólag magyar eredetű összevetőket tartalmazzanak.

GMO mentesség – a gyártás során felhasznált alap- és segédanyagaink, előállított termékeink egytől-egyig génmódosítástól mentesek.

Hulladékmentes technológia – környezetbarát, az elérhető legjobb technológia beépítésével megvalósult üzemünkben a búzaszem minden része hasznosításra és valamilyen végtermék formájában értékesítésre kerül.

Emberközpontúság – legfőbb értékünknek munkatársainkat tekintjük, mert általuk tudjuk megvalósítani céljainkat és megerősíteni piaci pozíciónkat. Támogatjuk kollégáinkat tudásvágyuk kielégítésében, belső és külső képzések szervezésével megköveteljük az ismeretek folyamatos bővítését a legújabb trendek követését. Elismerjük munkatársaink áldozatos és kitartó munkáját, melyet versenyképes juttatási rendszer fenntartásával honorálunk.  

Vevőközpontúság – nálunk a vevő a prioritás, mely lehetővé teszi, hogy egyedi megoldásokkal, tudásalapú szolgáltatásokkal építsük ki hosszútávú partnerkapcsolatainkat.

Alapítva: 2015

Társaságunk azzal a céllal került megalapításra, hogy létrehozzuk Magyarország egyetlen a malomipari feldolgozáson túlmutató magas minőségű búza alapú termékeket előállító üzemét. Gyárunk, mely üzemszerű működése során mintegy negyedmillió tonna búza feldolgozásával, több mint 250 munkatársunk fáradhatatlan munkájával állítja elő keményítő, alkohol és takarmánytermékeit, 2018 utolsó negyedévében kezdi meg a termelést. Maximalista hozzáállással, folyamatos innovációval és úttörő megoldásokkal egészülnek ki szolgáltatásaink, így a Viresol márkanévvel jelzett termékeinkkel igazolt technológiai előnyhöz juthatnak hamarosan vevőink. 
Emberközpontú vállalatként szívesen fektetünk a munkatársainkba és igyekszünk a legtehetségesebb munkavállalókat gyárunkba vonzani. Célunk, hogy a régió kiemelkedő innovációs és tudásközpontjává váljunk az iparágban. 

Büszkék vagyunk

Cégünk modern, jelenleg elérhető legjobb technológiájára.

Termékeink minimális CO2 kibocsátására és alacsony ökológiai lábnyomunkra.

Üzemünkben alkalmazott innovatív megoldásokra, mellyel tudatosan építjük a fenntartható jövőt.

Munkatársaink elkötelezett és áldozatos munkája nyomán elért eredményeinkre.

Hitvallásunk

Kiváló termékeket és vevőink számára a legmegfelelőbb szolgáltatásokat kizárólag akkor tudjuk nyújtani, ha megértjük és megtapasztaljuk partnereink felhasználási szükségleteit.

Nyitottak vagyunk az új igények kielégítésére, kísérleti termékek fejlesztésére és partnereink termékekkel szemben támasztott elvárásainak megvalósítására.

Lendületet viszünk a termékfejlesztésbe, innovációt a búzafeldolgozásba.

Céljaink

A régió meghatározó szereplőjévé válni az iparágban.

Maximálisan kielégíteni partnereink termékekkel szemben támasztott elképzeléseit.

Folyamatos tanulás és innováció, amely lehetővé teszi mind vállalatunk, mind munkatársaink számára, hogy az iparág élvonalába tartozzunk.